Orari i punës

Çdo të shtune nga ora 22 deri të dielën në ora 4

Rezervime

Çdo ditë mund të na kontaktoni në 079 230 66 38 dhe të bëni rezervime.

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress